Loona Loo predstavlja : List of 30

 
30. INTIMNE REVOLUCIJE & PRIVATNE EVOLUCIJE ZA 2012. (pending)

Foto Finiš decembra je trenutak u kome persona X.Y mora naći vremena da opusti svoje biće i uhvati vazduh za novogodišnje praznike gde svi očekuju nešto od nas.
deda_mraz_back_to_north_pole_0.jpg
 
Ovo je idealni momenat gde u sigurnoj tami disko kluba i noći izmaštavate svoj spisak odluka, intimnih revolucija i privatne evolucije za 2012.
Pre potpunog novogodišnjeg ludila - pravi je trenutak za opuštanje. Uzmite papir i olovku i sastavite svoju listu od 2x5 - stvari koje jednostavno morate uraditi, i listu stvari koje NE želite da ponovite u 2012.

detox_spa_0.jpg

29. Kako prevazići MAMURLOOK

0. Dobro se naspavajte.

1. Po buđenju ohladite peškir i stavite 2 kapi ulja od peperminta i držite preko očiju kao oblogu 10-15 minuta

2. Popijte veliku količinu čaja od đumbira - može i u kesicama, ali najbolje da ga pripremite od korena đumbira koji oljuštite, naseckate na sitne komade, prelijete ključalom vodom, dodate limuna i meda po želji. Đumbir će vas hidrirati i smanjiti osećaj vrtoglavice.

3. Naizmenično, a najmanje 3 puta promenite vodu iz vrele u hladnu dok se tuširate -  ovo je drevna metoda hidroterapije koja stimuliše cirkulaciju i detoksifikuje pore

4.Ne brinite nećete morati da pijete neke grozne kombinacije povrća - ono što vam je potrebno jeste rasni masni doručak - naročito jaja, jer amino kiseline u ovoj namirnici pomažu da se pobede otrovi koji uzrokuju mamurluk.

5. Čim prođu praznici priuštite sebi pravi detox tretman - masažu & 20 minuta udisanja kiseonika @ bali detox spa ili prosto idite na planinu po izboru za vikend.

28.
Gondža i Đuričko su heroji izvoza srpske kinematografije 2011. Ležerni i šarmantni na crvenom tepihu na NY premijeri filma  "U zemlji meda i krvi". Kompleksna ljubavna priča o ratu od kojeg se još uvek oporavlja ceo region. Anđelinina životna potreba da se bavi tuđim mukama i perverzijama krvavih sukoba koji menjaju živote iz korena, pretočena je u njen debitantski film.
gondza_i_andzelina_0.jpg

27.

Apsolutna senzacija decembra meseca jeste DNEVNIK Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad". Opako napisan, ovaj dnevnik čini da sa Žarkom provedete poklon na sceni JDPa, ali i noć kada je branio sebe i brata, kao i prvu godinu dana u zatvorima Srbije i Crne Gore. Svestan čina koji će doživotno promeniti njegov život, ovo je i studija jednog glumca koji se pišući dnevnik oprostio od svoje profesije. Ovom knjigom pomerena je granica do koje se jedna javna ličnost i pre svega ljudsko biće ogolilo pred svojom publikom. Davno nisam čitala knjigu koja je ovako uzbudljivo napisana.

Na momente nepodnošljiva i klaustofobična, ova knjiga menja mnogo toga jer razotkriva sve mane našeg pravnog sistema i činjenicu koliko je propusta napravljeno u samom suđenju te kako ono
izgleda kada ste unapred osuđeni od strane jednog dela javnosti. "Mislim. O sebi. Hipohondru. Asocijalnom. Nestabilnom. Depresivnom. Melanholičnom. Sebičnom. Nepredvidivom. Nezahvalnom. Zlopamtilu. Perfekcionisti. Promašenom pesniku. Nezavršenom glumcu. Polutalentovanom slikaru.
Netalentovanom pevaču. Erotomanu. Nikotinomanu. Zatvorenom ocu. O sebi to mislim. Kao o osumnjičenom licu. Kao pritvoreniku. Robijašu. Nenađene zrelosti. Neiživljene mladosti.

Manijak...alno-depresivnog tipa. Prepoverljiv. Nepoverljiv. Snalažljiv. Smotan. Zanimljiv. Dosadan. Rečit. Ćutljiv. Ubedljiv. Odgovoran. Nepouzdan. Tvrdoglav. Egocentrik. Povremeni muž. Biološki otac. Naivan. Prevejan. Preiskren. Luckast. Uplašen. Zbunjen. Politički polupismen. Nacionalno poluneopredeljen. Demagog. Romantik. Banalne završnice. Maštovit. Istrajan. Kratkog daha. Nepromišljen. Mazohista. Kitnjast. Daltonista. Pogrešan ocenjivač ljudi. Nedovršeni poliglota. Skeptičan. Sujetan. Ledenih nogu.
Vrele krvi. Odan. Osetljiv....Nosilac više ratnih i mirnodopskih priznanja iz oblasti kerebečenja pred puno ljudi. Promenljive sreće i frizure u životu. Suicidan. Operisan od slepog creva, krajnika i sluha. Čekač boljeg života...." 
Idealan poklon za pod jelku, posebno muškim pripadnicima vaše familije jer iako su žene ludele za vlasnikom zlehude sudbine - na momente je ova knjiga do te mere teška da imate osećaj kao da ste sa njim u ćeliji i da vas gricka pacov u pauzi između dva obroka, dok vam vlaga zauvek ulazi u kosti.

34arko_lau1_bolja_0.jpg
26.
DILEMA poslednjih dana 2011. TimeLine - da ili ne?

tajmlajn_0.jpg
25.

Tamo negde u toku su sastanci u vezi sa projektom: BOŽIĆ Ne zaboravite da pošaljete božićne čestitke!

isus_na_sastanku_0.jpg

24.

Ova UMETNICA je najbogatija i najuspešnija u 2011. Zaista sam fascinirana činjenicom da nije imala niti jedan godišnji odmor. Radnica godine u ovom globalnom Mek Donaldsu. Čestitamo.

gaga_dete_0.jpg
23.
Vreme je za TEST
Da li je čaša  polu-puna, ili  polu-prazna?

toples_jer______a_aaa_do_pla_puna_0.jpg
22.

IKONOKLASTIČNA ČESTITKA za sva vremena.
Živeli, miševi!

kit_i_brajan_dzons_0.jpg
21.
Prošle godine, svim prijateljima i značajnim ljudima u ličnom "čovečanstvu" poslah poruku da budu najbolja verzija sebe u novom letu. Čini mi se da ova jednostavna rečenica tzv. moto, usled nedostatka kodeksa svakodnevnog ponašanja - daje značaj kakav imaju motivacione aplikacije ili pak rečenice koje ispisujemo svuda po kući, reči koje nam glavu drže iznad mulja. Ovog domaćeg mulja koje nije lekovito blato.
Ponavljajte sebi - budi najbolja verzija sebe i biće tako, na sveopštu radost u apokaliptičnoj 2012.
U "Plastiku" od 21h (devet) besplatno piće  & puno poklona. Muziku pušta deset disk džokeja U Mintu od MKDSL-a  do Bože Podunavca. Sigurna oaza fantastične zabave počinje od subote i parole "Xpress YourSelf" u Plastiku do "Klasične Sačekuše Gospojice Dvehiljade12"  u Mintu.

02_0_0.jpg
20.

Za one koji žele da udišu vazduh punim plućima u 2012.Udah. Izdah. Uzdah. I,  tako dok se mozak puni kiseonikom, a kad se lepo razbistri - dolazimo do aktivnosti u noći 1. na 2. januar...
U Mintu - "RASOOLO"! (1.01. posle ponoći)

Pored lucidnog sastava - L'n'L & MKDSL - special guest je SooperStar SAJSI MC.
Čuveni par koji nas dočekuje na flajerima "Rasoola" su Sid i Nensi. Jednog dana, potpuno očajna Nensi izgovara.. Nensi: Mrzim svoj "jebeni" život. Sid: To je samo težak period... Sve će biti bolje kada stignemo u Ameriku. Nensi: "Idiote, pa mi smo već nedelju dana u Americi". Posvećeno svima koji misle da ih lepše stvari očekuju 2012., ali nisu svesni njenog početka.
_______2_0.jpg